Hvem vi er?

M Logistikk AS

M Logistikk AS er et lokalt selskap som holder til i moderne lokaler på Skrubbmoen i Kongsberg og tilbyr transport- og lagertjenester for private og bedrifter i Kongsberg og omegn.

Vår visjon er at M Logistikk AS skal bli en ledende aktør på utslippsfri transport i Kongsberg og omegn.

Med solid kompetanse og stor interesse for vårt fagfelt skal vi kunne løse dine utfordringer på en trygg og profesjonell måte. Vi tilbyr i dag budbiltjenester, varetaxi, søppeltaxi, rydding av dødsbo og lagertjenester. Innen kort tid, vil vi også kunne tilby følgebil tjenester for spesialtransport på norske veier.
 
Vi ønsker oss fornøyde kunder og vi vil alltid strekke oss litt ekstra for deg!

Vårt fokus

FNs Bærekraftsmål

Fokuset vårt er å sørge for miljøvennlige valg i hele vår verdikjede og dermed bidra til å kunne oppnå FNs bærekraftsmål.

Kenneth Moen

Mitt navn er Kenneth Moen, og jeg er daglig leder i M Logistikk AS. Vi startet M Logistikk AS våren 2020 med mål om å tilby en mer bærekraftig transporttjeneste. Vi ønsker å bli en ledende aktør innen utslippsfri transport i Kongsberg og omegn – et mål vi ser på med optimisme. 

Med høyere fagskolegrad innen logistikk fra Fagskolen Innlandet, samt transportfag fra videregående skole, har jeg mye kompetanse innen transport. Jeg kan blant annet vise til fagbrev som yrkessjåfør, samt gyldig YSK (yrkessjåførkompetanse). 

Dette kombinert med 15 års yrkeserfaring innen buss- og transportbransjen danner grunnlaget for å kunne yte kvalitetstjenester innen transport. 

Kenneth Moen

Ønsker du en prat?

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker å vite mer om oss!